• Home
  • Wervingsbureau in Heerhugowaard

Wervingsbureau in Heerhugowaard

Als wervingsbureau in Heerhugowaard, Nood-Holland, hebben we al voor vele bedrijven in de omgeving geschikte werknemers gevonden. Door onze ervaring en expertise op het gebied van werving en selectie van personeel zorgen onze specialisten in Heerhugowaard ervoor dat werknemers gematcht worden met werkgevers in Noord-Holland. De werknemers worden geselecteerd op basis van jouw wensen en functie-eisen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat een werknemer goed binnen jouw team past. Ook daar wordt tijdens de werving goed naar gekeken. Bij ons ben je verzekerd van een grondige screening en leveren we kant-en-klare oplossingen.

  • ✓ NEN-4400-1 gecertificeerd
  • ✓ Ook voor de langere termijn
  • ✓ Kant en klare oplossingen

Wilt u ook besparen op uw loonkosten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en scherpe uurtarieven? Naam direct contact met ons op zodat wij zo spoedig mogelijk hierover contact met u kunnen opnemen.

Direct contact opnemen

De werkwijze van ons wervingsbureau in Heerhugowaard, Noord-Holland

Tijdens de werving en selectie van personeel bij ons wervingsbureau in Heerhugowaard, Noord-Holland, hanteren we een vaste werkwijze. Aan de hand van jouw wensen en een duidelijk bedrijfsprofiel starten we met het selecteren van geschikte medewerkers. We hebben een uitgebreid personeelsbestand dat we eerst raadplegen. Daarnaast werven we via sociale media en via ons werving- en selectiekantoor in Gdansk. Vanuit hier selecteren we flexmigranten die in Nederland aan de slag willen. Ook wanneer je dus buitenlandse werknemers wilt inzetten voor jouw bedrijf, kun je bij ons terecht. Wanneer we geschikte kandidaten hebben gevonden, nodigen we hen uit voor een intakegesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op het profiel van de werknemers en stellen we uiteindelijk vast of een werknemer geschikt is om geplaatst te worden bij jouw bedrijf.

FLex people

Wij verzorgen de administratie

 

Naast de werving van personeel regelt ons wervingsbureau uit Heerhugowaard in Noord-Holland ook de administratie. Wanneer een werknemer eenmaal aangenomen is, zorgen we voor een passende arbeidsovereenkomst. Daarnaast regelen we de uitbetaling van het loon, vakantiegeld, loonheffing, sociale premies en loon bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Als werkgever hoef je zelf niks bij te houden, maar krijg je via een online portal wel inzicht in alle gegevens van je werknemers.

 

FLex people

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wil je Flexpeople4U B.V. uit Heerhugowaard inschakelen voor de werving van personeel voor jouw bedrijf in Noord-Holland? Neem dan zeker contact met ons op. Je bereikt ons op 088-533 6003 of via info@flexpeople4u.nl. De specialisten van ons wervingsbureau in Heerhugowaard, Noord-Holland vertellen je graag meer over de mogelijkheden!