• Home
  • Logistiek uitzendbureau in Heerhugowaard, Noord-Holland

Logistiek uitzendbureau in Heerhugowaard, Noord-Holland

Wanneer je op zoek bent naar een logistiek uitzendbureau in Noord-Holland, dan zit je bij Flexpeople4U B.V. in Heerhugowaard helemaal goed! Wij zijn hét uitzendbureau uit de regio die voor zowel werkgevers als werknemers klaar staat. Wordt er binnen jouw bedrijf in Noord-Holland een logistiek medewerker gezocht om het team te versterken? Dan helpen wij je graag verder. We zorgen voor medewerkers die inzet tonen en perfect passen binnen jouw bedrijf. Wij leveren kant-en-klare oplossingen, wat betekent dat we vanaf het zoeken naar de perfecte match tot het in orde maken van de administratie alles op ons nemen. Je toekomst begint bij flexibel!

  • ✓ NEN-4400-1 gecertificeerd
  • ✓ Ook voor de langere termijn
  • ✓ Kant en klare oplossingen

Wilt u ook besparen op uw loonkosten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en scherpe uurtarieven? Naam direct contact met ons op zodat wij zo spoedig mogelijk hierover contact met u kunnen opnemen.

Direct contact opnemen

Naast logistiek uitzendbureau ook inzetbaar voor andere sectoren in Noord-Holland

Bij Flexpeople4U B.V. in Heerhugowaard werken we veel met Poolse uitzendkrachten. Dit betekent dat we naast een baan ook huisvesting, vervoer en de benodigde documenten regelen indien nodig. Onze uitzendkrachten worden zorgvuldig geselecteerd zodat we voor jouw bedrijf uitsluitend harde en betrouwbare werkers inzetten. Zij kunnen ingezet worden in allerlei verschillende sectoren. Wanneer er binnen jouw bedrijf in Noord-Holland bijvoorbeeld een logistiek medewerker wordt gezocht, kun je bij ons terecht. Maar ook voor onder andere magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en lassers zit je bij ons goed. We zijn dus niet alleen een logistiek uitzendbureau in Noord-Holland, maar zijn van alle markten thuis.

FLex people

Logistiek medewerker gezocht in Noord-Holland? Bel ons!

Wanneer je ons logistiek uitzendbureau in Noord-Holland inschakelt voor het vinden van de perfecte werknemers voor jouw bedrijf, krijg je toegang tot een eigen portal. Hier staan alle gegevens in van werknemers die bij jou in dienst zijn. Zo krijg je een totaaloverzicht van bijvoorbeeld de gewerkte uren, zonder dat je dit zelf bij hoeft te houden. Wordt er bij jouw bedrijf een logistiek medewerker gezocht en ben je benieuwd wat ons uitzendbureau in Noord-Holland voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 088-533 6003, stuur een e-mail naar info@flexpeople4u.nl of vul het contactformulier in.

FLex people