• Home
  •  Uitzendbureau voor flexmigranten in Heerhugowaard

Uitzendbureau voor flexmigranten in Heerhugowaard

Flexpeople4U B.V. in Heerhugowaard is een uitzendbureau gespecialiseerd in flexmigranten en arbeidsmigranten. Dit betekent dat we kandidaten werven vanuit het buitenland die in Nederland aan de slag willen. Wanneer er binnen jouw bedrijf buitenlandse werknemers gezocht worden, kun je dan ook bij ons terecht. Wij hebben een werving- en selectiekantoor in Gdansk. Vanuit hier werven we Poolse arbeidsmigranten die je kunt inhuren voor jouw bedrijf in Nederland. Naast de werving en selectie van deze werknemers regelen we ook huisvesting, vervoer en de benodigde documentatie. Zo kunnen ze direct en zonder zorgen voor jouw bedrijf aan de slag. Dit hoort allemaal bij onze totaalservice!

  • ✓ NEN-4400-1 gecertificeerd
  • ✓ Ook voor de langere termijn
  • ✓ Kant en klare oplossingen

Wilt u ook besparen op uw loonkosten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en scherpe uurtarieven? Naam direct contact met ons op zodat wij zo spoedig mogelijk hierover contact met u kunnen opnemen.

Direct contact opnemen

Een zorgvuldige selectie bij ons uitzendbureau voor flexmigranten

Wanneer je ons uitzendbureau uit Heerhugowaard inschakelt voor het inhuren van arbeidsmigranten en flexmigranten, profiteer je van uitstekende service. We regelen het volledige selectieproces. Aan de hand van een intakegesprek bepalen we of een kandidaat geschikt is en aansluit bij jouw wensen en het bedrijfsprofiel. Ook wanneer er voor jouw bedrijf buitenlandse werknemers worden gezocht, wordt de werving zorgvuldig gedaan vanuit ons kantoor in Polen. Nadat een kandidaat eenmaal aangenomen is, regelen we de volledige administratie. We stellen een arbeidsovereenkomst op en zorgen onder andere voor de uitbetaling van het loon en vakantiegeld. Als werkgever hoef je dit zelf niet te regelen, maar kun je wel alle gegevens van je werknemers inzien in het online portal.

FLex people

Arbeidsmigranten inhuren voor diverse sectoren

Bij ons uitzendbureau werven we flexmigranten en arbeidsmigranten die inzetbaar zijn voor diverse sectoren. Worden er bijvoorbeeld buitenlandse werknemers gezocht voor het vervullen van een logistieke functie? Ben je op zoek naar productiemedewerkers of wil je juist arbeidsmigranten inhuren als lassers? Dan zit je bij ons helemaal goed! Door onze ervaring en expertise hebben we al vele werkgevers en werknemers met elkaar in contact gebracht.

Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in

Worden er binnen jouw bedrijf buitenlandse werknemers gezocht voor een bepaalde functie? Wil je daarom ons uitzendbureau inschakelen voor het inhuren van arbeidsmigranten uit Polen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 088-533 6003. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@flexpeople4u.nl of het contactformulier in te vullen.

FLex people