• Home
  •  Uitzendbureau voor buitenlandse werknemers in Heerhugowaard

Uitzendbureau voor buitenlandse werknemers in Heerhugowaard

 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau voor buitenlandse werknemers? Dan zit je bij Flexpeople4U B.V. in Heerhugowaard helemaal goed! Wij hebben een groot bestand aan betrouwbare, harde werkers met onder andere ook Poolse werknemers. Voor de werving en selectie van deze werknemers maken we gebruik van ons werving- en selectiekantoor in Gdansk. Vanuit daar selecteren we ervaren werknemers die graag voor jouw bedrijf in Nederland aan de slag willen gaan. 

 

 

  • ✓ NEN-4400-1 gecertificeerd
  • ✓ Ook voor de langere termijn
  • ✓ Kant en klare oplossingen

Wilt u ook besparen op uw loonkosten?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden en scherpe uurtarieven? Naam direct contact met ons op zodat wij zo spoedig mogelijk hierover contact met u kunnen opnemen.

Direct contact opnemen

Een totaaloplossing bij ons uitzendbureau voor buitenlandse werknemers 

 

Als uitzendbureau voor buitenlandse werknemers regelen we niet alleen de werving en selectie van Poolse uitzendkrachten, maar leveren we een totaaloplossing. Dit betekent dat we voor de uitzendkrachten huisvesting, vervoer en de benodigde documentatie regelen. Dit is niet alleen fijn voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat alles goed geregeld is voor jouw werknemers. Ook wanneer je met spoed op zoek bent naar werknemers, bijvoorbeeld omdat er onverwachts iemand uitgevallen is, dan staan wij voor je klaar! 

 

 

 

 

FLex people

Bespreek jouw wensen en de mogelijkheden met onze specialisten 

 

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van ons uitzendbureau voor buitenlandse werknemers? Neem dan gerust contact op met onze specialisten in Heerhugowaard. We maken graag kennis met jouw bedrijf en aan de hand van jouw wensen gaan we op zoek naar de perfecte kandidaat. Ook wanneer je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen. Je bereikt ons op 088-533 6003 of via info@flexpeople4u.nl. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. 

 

 

 

 

FLex people