Vacatures vinden
19 beschikbare vacatures

Contactgegevens

Servicedesk Flexpeople4u B.V.
Pannekeetweg 17
1704 PL Heerhugowaard
 
T. +31 88 533 6003

 

Niet voor niets is onze slogan: Je toekomst begint bij flexibel!

De diensten van ons uitzendbureau in Heerhugowaard zijn werving en selectie en uitzenden en detacheren. Wij brengen werknemers in contact met werkgevers en zoeken altijd naar de perfecte match. Wij hebben diverse vacatures openstaan bij bedrijven in de buurt. Denk hierbij aan functies voor magazijnmedewerkers en lassers, maar ook voor andere logistieke en technische functies kun je bij ons terecht. Of je nu een bedrijf bent dat medewerkers zoekt of een particulier bent die op zoek is naar een baan; bij ons uitzendbureau in Heerhugowaard helpen we je verder!
 

Een duidelijke werkwijze bij ons uitzendbureau in Heerhugowaard

De werkwijze bij ons uitzendbureau in Heerhugowaard is duidelijk anders dan anderen. Wij werken namelijk volgens de KISS-methode, oftewel Keep It Simple and Straight. Zo weet je als inlener/werkgever of als medewerker snel wat je aan ons hebt door onze korte en duidelijke communicatielijnen. Onze opdrachtgevers zijn actief in verschillende branches, waaronder de logistieke sector, en variëren in grootte, van MKB tot multinational. Daarnaast richten we ons op buitenlandse werknemers en regelen we indien nodig ook huisvesting en vervoer. Bij ons profiteer je van een totaalservice!
 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij Flexpeople4U B.V. zorgen we voor kant-en-klare oplossingen voor zowel werkgevers als werknemers. We brengen de juiste partijen met elkaar in contact en zorgen voor de perfecte match. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Op zoek naar een baan die echt bij je past? Flexpeople4u kan je hierbij helpen! Bij grote en kleine bedrijven. Bekijk ons huidige vacature-aanbod of schrijf je vrijblijvend bij ons in zodat wij je  je verder kunnen helpen.

De juiste persoon op de juiste plek. Onze CV database wordt iedere dag ge-update met nieuw talent. Daarnaast geven wij advies op maat als het gaat om al uw personele vraagstukken. Wilt u van onze dienstverlening gebruik maken? Neem dan contact met ons op.